Follow Us

Umar Design Event

372
Posts
4467
Followers
4393
Following

Sape pernah naik ferry Pulau Pinang? Jom! AWSAM PINK DUSTY #umarsunglasses #penang #ferry

Sape pernah nai...
0

Ketahuilah! UMAR kekal segak untuk anda ketika tua dan muda #umarsunglasses #faceapp

Ketahuilah! UMA...
0

Hari ni UMAR terbang naik Flying Fox di Serama Adventure Park, Durian Tunggal Melaka. Semangat cikgu kita sorang ni.Siapa takut naik flying fox? #umarsunglasses #flyingfox

Hari ni UMAR te...
1

Samaada bercuti atau perjalanan ke tempat kerja, UMAR sentiasa menjadi teman setia anda Ini adalah BLACKPINK unit. Custom daripada customer request. #umar #holiday #kerja #travel

Samaada bercuti...
0

POLISI RETURN SELAMA 21 HARI! Ye. Benar. Untuk kepuashatian pelanggan, kami menjamin pemakaian yg selesa dan cantik atau bole pulang semula untuk FULL REFUND. Cuba selama 21 hari dan rasai UMAR tanpa perlu risau tidak fit, tidak selesa atau tak seperti yg dilihat di media sosial. Belilah tanpa was-was! #jaminanpuashati #polisi #umar #pelanggan

POLISI RETURN S...
1

Senyumlah meskipun sedang beraksi! #umarsunglasses #senyum

Senyumlah meski...
1

RIDE WITH CHAMP! One day you be a champ! @bujoe_system #umarsunglasses #champion

RIDE WITH CHAMP...
0

Apabila orang hensem pakai UMAR, maka bertambah hensem lah dia. SELESA | RINGAN | SMART PM atau whatsapp sekarang untuk harga promo! #umarsunglasses #hensem

Apabila orang h...
2

UMAR. The future international brand. InsyaAllah #umarsunglasses #international

UMAR. The futur...
0

Kelihatan 'cool & elegant' tidak lagi mahal. PM atau whatsapp kami. #umarsunglasses #cool #whatsapp

Kelihatan 'cool...
0

Selamat pagi Isnin! Ramai pula berposing dengan pink Semoga hari ini diberkati dan ceria! #umarsunglasses #pink #isnin

Selamat pagi Is...
0

AWSAM PINK DUSTY The new colour in town! Ini laki pun cun bila pakai #umarsunglasses #pink #grey

AWSAM PINK DUST...
0

Hai! Macam mane weekend anda setakat ni? #umarsunglasses #pink

Hai! Macam mane...
0

Demam pink datang lagi! Kali ni dengan warna baru! AWSAM PINK DUSTY Elegant | Smart | Cute #umarsunglasses #pink #grey

Demam pink data...
6

Salam Jumaat!Weekend ni ada plan nak ride ke? #umarsunglasses #ride

Salam Jumaat!We...
1

Indah sebenarnye ciptaan Tuhan.. #pink #umarsunglasses

Indah sebenarny...
0

Salam ceria! Pink datang lagi! Kali ni bagi semangat kat akak kita naik podium. Cayalah! #umarsunglasses #pink

Salam ceria! Pi...
0

Pandang terus ke hadapan! Biar apa orang kata. Itulah sifat orang berjaya. #umarsunglasses #berjaya #faruqneon

Pandang terus k...
4

"Cantik!" Keterangan ringkas untuk UMAR #umarsunglasses

"Cantik!" Keter...
0

"I LOVE IT VERY MUCH" Yes! UMAR loves you too! Semoga semua ceria sepanjang hari! #umarsunglasses #ceria #iloveu

"I LOVE IT VERY...
4

Buat peminat durian. Meh la datang sini. Kat sini jual durian per biji. Bole datang sini KLANG TOWN DURIAN STATION #umarsunglasses #durian

Buat peminat du...
0

Cara paling baik utk try UMAR adalah dgn tengok matahari pagi secara direct. Polarized lens menyebabkan hanya cahaya mendatar melepasi. Tiada lagi silau. #umarsunglasses #silau #matahari

Cara paling bai...
1

Orang Shah Alam dan sekitar! Kami seperti biasa setiap Ahad di Pasar Karat Stadium Shah Alam. Jemput singgah sape nak diskaun raya! #umarsunglasses #shahalam

Orang Shah Alam...
0

Hai! Hensem tak? #umarsunglasses

Hai! Hensem tak...
0

Hoorray!! Dah siap dah UMAR dengan Optical lens. Sebab selesa dan trendy punye pasal, ramai yg guna frame UMAR utk daily office use. Anda mahu? Mudah je. Beli frame UMAR. hantar ke optical utk tambah kanta optical #umarsunglasses

Hoorray!! Dah s...
0

Selamat pagi New Zealend. Selamat pagi Malaysia. Diambil dari Facebook saudara Asyraf Karim. #umarsunglasses #newzealend

Selamat pagi Ne...
0

Manjing jom! Polarized adalah lensa yang mampu mematahkan semua jenis pantulan cahaya disebabkan oleh silau matahari. So mata takkan silau dan akan redup je. Kalau ada reseki, bole nampak la ikan dalam laut tu.. #umarsunglasses #memancing #fishing

Manjing jom! P...
0

Salam Selasa! Lama dah tak dengar khabar kakak cantik @lisdawati15 . Selamat Hari Raya! #umarsunglasses #awsamocean

Salam Selasa! L...
0

Tumpang lalu! Saja je nak panas line! Bagi mata redup sikit tengok warna pink RAYA EXTENDED SALE RM40 OFF!! #umarsunglasses #pink #limitededition

Tumpang lalu! S...
4

Salam Isnin. Dengar kata revival of pink limited edition bakal keluar tak lama lagi.. #umarsunglasses #pink

Salam Isnin. De...
3
BE THE FIRST TO KNOW OUR LATEST UPCOMING PROMOTION AND DESIGN
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Kindly enter your valid Name and Email address to receive any up coming discount coupon or any new released model or product
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.